Menu
Billedserier
Extranet

Arrangementsberetninger 2012


Hjorteskydning/løbende vildt på Ulfborg Skydecenter.

Torsdag den 6 september var der skydning til løbende vildt med riffel i Ulfborg.

Der var et flot fremmøde med 17 skytter, som fik afprøvet teknikken på først 40 m og dernæst 60 på Hinden. Mens man ventede, kunne man gå om på grise banen og skyde. Det var også rigtig sjovt, da man skød 2 af gangen på 2 skiver. Grisene "løb" på 45 m og man skulle være vågen for at få ram på dem.

Alle var vist enige om at det er lettest når vildtet står stille.

Klik her for at se flere billeder.

Pokalskydningen 2012

Onsdag d. 22. August, afholdte Tvis Jagtforening traditionen tro Pokalskydning på Holstebro Strandjagtforenings baner. Vi var 13 jægere der stillede op og dystede om de 2 pokaler i Hovedskydningen samt Trap Banen.

Resultaterne blev som følger:

Hovedskydningen:
1. plads: Alex Nygaard (21 duer i 26 skud)

Jægertrap:
1. plads: Kim Albertsen (23 duer i 25 skud)
 
Klik her for at se flere billeder.

Mesterskabsskydning og grillaften

Grundlovsdag d. 5. Juni blev der afholdt den årligt tilbagevendende mesterskabsskydning for Jagtforeninger under JKF Holstebro. Skave Jagtforenings Skydebane var i år vært. Et hyggeligt arrangement med konkurrence, men mest for sjov. For vores vedkommende, blev det til et ganske fint resultat. Vi var 8 mand som skød i Hold-skydningerne (Old-Boys og A-rækken). Det blev til en 2. plads i Oldboys og en 1. plads i A-rækken. Herudover fik Alex Bech en flot 1 plads i individuel A- rækken.

Om aftenen, var der som traditionen byder, arrangeret Grillaften i ”Æ Hyt”. Vi ca. 40 børn og voksne. Det var en rigtig hyggelig aften med dejligt mad, som blev indledt af skønt jagthorns musik. Alt i alt et vellykket arrangement (Der er nu ikke noget som gratis mad, som kan trække folk af huse!!!)

Klik her for at se flere billeder fra arrangementet.

Arbejdsdag

Lørdag d. 28 April havde vi den årlige arbejdsdag. Som noget nyt havde vi i år lagt dagen i en Weekend, i stedet for en hverdagsaften. Dette i håb om bedre deltagelse. Vi var 27 deltagere som mødte op, så det må siges at være et godt sats.

Dagen Startede med rundstykker og herefter ledede Brian slaget og fik sat alle i gang. Vi fik sat vores nye flagstang op (stangen doneret af Ian Gottlieb/Jan Albertsen og sokkelen doneret af Mogens Lind. Flaget har vi fået af Mette Bach). Alle stigerne fik nye trin & stivere. Der blev flyttet en bom, fjernet væltede træer, skåret buske ned og generelt ryddet op i skovene. I Hytten fik vi ordnet og hævet borde/bænkene.

Klik her for at se flere billeder fra arbejdsdagen.

Troaften

Tirsdag d. 27 Marts var det tid til den årlige Trofæ-aften i Tvis Jagtforening.

Niels Erik Halgård havde stillet sin flotte Jagtstue i privaten, til rådighed….Og hvilken Jagtstue!!! På vægge, gulve og gavle, er der udsmykket med flotte trofæer fra hans mange jagter i ind- og udland. Niels Erik fortalte om hans seneste Jagtrejse til Afrika, hvor han bl.a. nedlagde Bøffel, Flodhest og Krokodille. Det blev vist til hele 9 arter på 7 dage!!!!

Herefter fortalte hver især af de omkring 20 fremmødte, om de medbragte trofæer og især jagten herpå!!! Det var som altid utroligt spændende at høre, om de for de meste uforudsigelige jagter efter Bukken!!!

Til slut var det tid til at uddele årets Kragepokal samt Rævepokalen. Igen i år var det Bo Bjerggaard som løb med pokalen med 88 stk. Krageben, Dog tæt forfulgt af Alex Nygaard på andenpladsen. Rævepokalen kunne ikke uddeles, da der som bekendt ikke blev skudt ræve i år.

En stor tak til Niels Erik for husly og en hyggelig aften!!!

Klik her, for at se flere billeder fra aftenen.

Madlavningsaften

Vi var 9 deltager + kokken. 7 medlemmer + 2 gæster.

Ifølge kokken blev han ringet op lørdag aften, om han kunne komme tirsdag. Det kunne han heldigvis, så Peer var glad (han havde glemt det i farten).

Kokken havde fået fat i Newzealandsk Krondyrryg, Dette på grund af den korte varsling, men det smagte kanon.

Vi blev delt i 2 grupper og vi lavede en ret hver. Vi lærte hvordan kød altid lykkes hvis man interval steger kødet, og vi lærte om hvordan man laver fond på rigtig kokkemanér. Det vil vi ikke fortælle, det er noget man skal opleve, så næste år håber vi på større deltagelse.

Det var meningen at vi skulle havde blæst krondyrets død og frokost signalet, men da der skulle hentes horn i bilerne, konstaterede vi, at vi var låst inde på skolen, så Peer måtte ringe til en som havde nøgle. Han havde kun telefonsvaren tændt, så vi var spændt på hvornår vi blev lukket ud. Vi var dog fortrøstningsfulde, da vi havde nok af øl og vin, men kokken ville gerne hjem så han tog vinduet ud.

Vi havde en rigtig god aften.

Klik her, for at se flere billeder fra aftenen.

Seneste nyt
8.9.19
Nak og æd en svamp i Nordre Plantage
Tvis jagt forening inviterer til en formiddag i Nordre plantage hvor vi finder......