Billedserier
Extranet

Resultat fra Pokalskydningen 2019 på Strandjagtforeningens baner i Holstebro d. 28/8 2019

29. august 2019

9 mand stod klar til at dyste om foreningens pokaler i flugtskydnings disciplinerne jagt, trap og sporting. Vejret var godt og uden vind – svært at finde holdbare undskyldninger i år. Ian var den retfærdige dommer og har efterhånden lært ikke at lade sig påvirke af ufine forsøg på bestikkelse. 

 

Kjeld lagde imponerende ud på jagtbanen med 24/24 – nok første gang i foreningens historie, at der skydes fuldt hus i hovedskydningen. Kjeld vandt dermed superveteran pokalen.

Klaus skød 21/24 og vandt hovedskydningens åbne klasse og dermed denne pokal.

 

På trap banen var Bo forsvarende mester – men unge Mikkel slog til i år og sikrede sig pokalen med 21 træffere. Dermed tog far og søn halvdelen af pokalerne.

 

De svære, men meget jagtrelaterede duer på sporting banen, gav mange forbiere og opgivende suk😊

Men Tonny lod sig ikke påvirke, han ”holdt kæden stram” gennem de 5 standpladser og sikrede sig pokalen med imponerende 23/25 duer. Tonny var tydeligvis noget stolt over pludselig, at være ”haj” i denne disciplin.

 

Vi sluttede af med pokaloverrækkelse, pølser, lidt løgn og pral i klubhuset – og vinderne gav traditionen tro øl😊. Tak til Ian for dommergerningen. Endnu en god og hyggelig pokalskydning, som vi gerne vil have mange flere med på næste år😊   
Tilknyttet fil:     (3441 Kb)
Seneste nyt
8.9.19
Nak og æd en svamp i Nordre Plantage
Tvis jagt forening inviterer til en formiddag i Nordre plantage hvor vi finder......